Startsida

Referenser
Om företaget
KontaktEtt privatägt arkitektkontor som startades 1954 av Elsa-Brita Stjernberg. Tillsammans med Christina Hultén och Michael Ehrenborg drevs företaget fram till 2007. Därefter är Michael Ehrenborg ensam ägare med Johannes Nelson som anställd arkitekt. Det gamla arkitektkontoret är ombildat till ett kontorshotell där ett tiotal arkitekter arbetar i vanligtvis enskilda bolag. En av dessa är Christina Hultén som driver sitt företag Christina Hultén Arkitekter AB i nära samarbete med arkitektkontoret.

Under 55 års tid har vi hunnit skapa eller förändra många hundra byggnader som ännu står sig och som vi är stolta över. Detta med engagemang, visioner, kreativitet, kunskap och erfarenhet. På så sätt har vi fått förtroende från ett stort antal mycket trogna uppdragsgivare!

Bärande principer har alltid varit ett klassiskt formspråk och beprövade tekniska och ekonomiska lösningar. Därför lever ännu våra hus både funktionellt, tekniskt och arkitektoniskt! Ett litet urval kan ses på avdelningen Referenser.

  • Vi har själva varit byggherre, projektledare och fastighetsägare till fastigheter – vi vet vad som kostar
  • Vi har en god överblick över en fastighets totalekonomi!
  • Vi är kvalitetsansvarig PBL!
  • Vi har under en följd av år tilldelats AAA för högsta kreditvärdighet i D&B:s kreditvärderingssystem.

Kontakta oss utan några som helst förpliktelser! Ta del av vår kunskap och samlade erfarenhet, och låt oss gemensamt gå vidare om Ni är intresserade! Utan att göra saker krångligare än de måste vara använder vi all vår förmåga till att förverkliga Era önskemål!

Stjernberg Hultén Ehrenborg Arkitekter AB • tel. 031-20 00 60 • sha@sha.se